Hubei xinjie new energy technology Co,.ltd

Hoe wordt zonne -energie omgezet in elektriciteit

Wen de vraag beantwoorden: \"Hoe werkt zonne -energie?\" Het is belangrijk om te benadrukken wat er met zonne -energie gebeurtnadat het is verzameld. Zonne -energie wordt vastgelegd als directe stroom (DC) elektriciteit, maar het moetnog steeds worden omgezet in een wisselstroom (AC) elektriciteit om de apparaten, lichten en andere elektronica die in uw huis worden gebruikt van stroom te voorzien. Deze energie -conversie wordt gedaan door de zonneversie en is een kritieke stap in het proces van het omzetten van zonne -energienaar elektriciteit. Power Optimizers en micro -omvormers.

string omvormers, ook bekend als \"centrale\" omvormers, zijn het eenvoudigste type omvormer en de meest kleine

scale zonne -energiesystemen vertrouwen erop. Met een stringomvormer wordt elk afzonderlijk zonnepaneel aangesloten in een \"string\" en vervolgens kunnen meerdere snaren worden aangesloten op de centrale omvormer. Een vermogensoptimizer die zichnaast elk paneel bevindt om de DC -elektriciteit te 'conditioneren' en er een constante spanning van te maken voordat dezenaar de hoofdreeksomvormer wordt verzonden om te worden omgezet in AC -elektriciteit. Resultaat zijn ze meestal ook de hoogste kosten voor zonne -omvormer technologie. Met micro -omvormers heeft elk afzonderlijk zonnepaneel zijn eigen kleine omvormernaast het paneel. Met dit gedistribueerde systeem converteren micro -omvormers DC -elektriciteitnaar AC -elektriciteit direct op het dak, zodat ze zich kunnen aanpassen aan meer gecompliceerde systeemontwerpen of zelfs daken met ongelijke schaduw waar

-101; Eén paneel kan meer zonlicht krijgen dan zijn buurman.

in toevoeging om zonne -energie om te zetten in elektriciteit, u kunt ook een omvormer beschouwen als de poortwachter van het zonne -energiesysteem. Hoe creëert zonne -energie elektriciteit? Omvormers converteren DC -elektriciteitnaar AC -elektriciteit, maar ze bieden ook grondfoutbescherming en systeemstatistieken zoals spanning en energieproductie.

&#

voorgaand: Voordelen van zonne -energie

volgende: Hoe genereert zonlicht elektriciteit